Vragen? Klik hier om direct met ons te appen!

Bestellingen geplaatst vrijdag 29 mei na 13 uur
gaan op dinsdag 2 juni op de post.
Afhalen op zaterdag en 2e pinksterdag is mogelijk op afspraak.
Afhalen kan op dit moment alleen op afspraak.

Pakketten worden verzonden en bezorgd.
Ook in België.
Wees creatief deze tijd, Creatief met Hout ;-)







Privacybeleid

Privacy policy


Creatief met/Hout Naambord van Hout respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming.


Creatief met Hout/Naambord van Hout gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:


Als je een bestelling plaatst en/of een workshop boekt, hebben wij je naam, e-mailadres en afleveradres nodig om een factuur op te maken, je bestelling uit te voeren en je van het verloop daarvan op de hoogte te houden.
Betaling van je bestelling verloopt via Mollie, Paypal of Knab bij vooraf overmaken, (met uitzondering van betalen bij afhalen waarbij betaling via sumup (pin) loopt of contant).
Voor betaling via Mollie zijn je naam en betaalgegevens nodig. Betaling gebeurt via de beschermde omgeving van je eigen bank.
Betaling via Paypal gaat via de beschermde omgeving van Paypal of via Mollie
Betaling via sumup gebeurt via een pinapparaat.
Bij betaling vooraf overmaken maak je het bedrag over naar onze rekening bij Knab.
Voor de nieuwsbrief dient u uzelf altijd aan te melden en toestemming te geven voor het verzenden van de nieuwsbrief. Bij aanmelding wordt je naam en e-mailadres gevraagd. Heb je jezelf aangemeld voor het de nieuwsbrief dan ontvangt je maximaal 2 keer per maand de nieuwsbrief met daarin nieuws, acties en aanbiedingen 
Gegevens over het gebruik van de site en de feedback die wij krijgen van bezoekers helpen ons om de site verder te ontwikkelen en te verbeteren. Feedback kun je geven door een e-mail te sturen naar shop@creatiefmethout.com . Als je reageert op een actie of prijsvraag, vragen wij je naam en e-mailadres. Deze gegevens hebben wij nodig om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken en de respons op de marketingacties te meten. Ook hebben wij voor het versturen van de prijzen aan de winnaars of eventuele actieproducten de adresgegevens nodig.
Voor het adverteren op Facebook en Instagram maken wij gebruik van de gegevens (land, geslacht, leeftijd) die over je bekend zijn bij Facebook en Instagram. Deze gegevens helpen ons om de advertentie te laten zien aan die personen voor wie onze producten/diensten interessant zijn. Deze gegevens zijn algemeen en niet terug te leiden tot jou als persoon.

Samenwerking met derde partijen


Creatief met Hout/Naambord van Hout werkt samen met de volgende partijen:
Packs ontvangt je naam, adresgegevens en eventueel je e-mail adres en telefoonnummer voor het versturen van je bestelling alsmede om je op de hoogte te houden via de track & trace. Omdat dit bedrijf zelf verantwoordelijk is voor het verwerken van je persoonsgegevens verwijzen wij je graag naar de privacyverklaring van Packs ( onbezorgd bezorgd) voor meer informatie. http://www.onbezorgdbezorgd.nl/algemene-voorwaarden/
Postnl ontvangt je naam, adresgegevens en e-mail adres voor het versturen van je bestelling als je op de waddeneilanden woont alsmede om je op de hoogte te houden via de track & trace. Omdat dit bedrijf zelf verantwoordelijk is voor het verwerken van uw persoonsgegevens verwijzen wij je graag naar de privacyverklaring van Postnl voor meer informatie. https://www.postnl.nl/privacy-verklaring/
Mollie ontvangt uw naam en adresgegevens voor het verwerken van de betaling. Omdat dit bedrijf zelf verantwoordelijk is voor het verwerken van je persoonsgegevens verwijzen wij je graag naar de privacyverklaring van Mollie voor meer informatie. https://www.mollie.com/nl/privacy
Paypal ontvangt uw naam en adresgegevens voor het verwerken van de betaling. Omdat dit bedrijf zelf verantwoordelijk is voor het verwerken van je persoonsgegevens verwijzen wij je graag naar de privacyverklaring van Paypal voor meer informatie.
https://www.paypal.com/nl/webapps/mpp/ua/privacy-full?locale.x=nl_NL
Sumup ontvangt je naam en bankgegevens voor het verwerken van de betaling. Omdat dit bedrijf zelf verantwoordelijk is voor het verwerken van jouw persoonsgegevens verwijzen wij je graag naar de privacyverklaring van Sumup voor meer informatie. https://sumup.nl/privacybeleid/?prc=EU19AIR
Knab ontvangt je naam en bankgegevens voor het verwerken van de betaling. Omdat dit bedrijf zelf verantwoordelijk is voor het verwerken van uw persoonsgegevens verwijzen wij je graag naar de privacyverklaring van Knab voor meer informatie. https://www.knab.nl/privacy
Mijndomein is de host van deze webwinkel. Alle gegevens die je via onze webwinkel ter beschikking stelt worden opgeslagen op de servers van Mijndomein. Mijndomein heeft de benodigde beveilingstechnieken toegepast en het is de hen op grond van de verwerkingsovereenkomst verboden gegevens in te zien dan wel te verstrekken aan derde tenzij zij hier op grond van een wettelijk voorschrift toe gehouden zijn.
https://www.mijnwebwinkel.nl/voorwaarden
Voor bestellingen die geplaatst worden via Bol.com verwijzen wij je naar hun privacybeleid.


Communicatie

Bij iedere vorm van communicatie, via e-mail, telefoon, whatsapp, facebook, messenger, instagram, pinterest zullen wij je via die weg beantwoorden en slaan dit verder niet op in ons bestand, tenzij je een bestelling via die weg plaatst.
E-mails worden in de cloud opgeslagen door Mijndomein en Gmail.

Daarnaast gebruikt Creatief met Hout/Naambord van Hout cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen wij er onder andere voor dat je bij een bezoek aan de website niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de website dus een stuk prettiger.

Cookies
Wat is een cookie?
Een cookie is een klein tekstbestand dat, bij je bezoek aan een website, naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen.

De verschillende typen cookies
Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies.

Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om je toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds uw voorkeuren te herhalen waardoor u tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van uw browser. Hieronder vallen functionele cookies.

Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je je browser afsluit. Hieronder vallen tracking cookies, sociale media cookies en marketing cookies.

Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies?
Deze website plaatst cookies om de volgende redenen:

Winkelwagen (functioneel): Onthouden welke producten in je winkelwagen liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelwagen plaatsen.

Cookie keuze (functioneel): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies.

Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen.

Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze eventuele AdWords campagnes te verbeteren.

Sociale media (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om sociale media pagina’s te ‘liken’. Deze button werkt door middel van code die van het sociale media kanaal zelf afkomstig is.


Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen?


Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kun je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van je browser.

Creatief met Hout/Naambord van Hout verkoopt je gegevens niet


Creatief met Hout/Naambord van Hout zal je persoonlijke gegevens nooit aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van je bestelling. Ook de door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van je gegevens te respecteren.


Bewaren van persoonlijke gegevens
Gegevens verstrekt ten behoeve van het verwerken van een bestelling, actie of prijsvraag worden maximaal 7 jaar bewaard. Heb je jezelf aangemeld voor de nieuwsbrief, dan blijven deze gegevens bewaard tot je jezelf afmeldt voor de nieuwsbrief.


Je gegevens inzien
Je hebt altijd het recht om de door Creatief met Hout/ Naambord van Hout opgeslagen persoonlijke gegevens op te vragen, te corrigeren en/of te laten verwijderen. Stuur hiervoor een email met je verzoek naar shop@creatiefmethout.com . Via deze mail kun je ook contact opnemen als je bezwaar wilt maken tegen de verwerking van je persoonlijke gegevens.
Heb je jezelf aangemeld voor de nieuwsbrief, en stel je hier niet langer prijs op, dan kun je jezelf altijd uitschrijven via de link in de nieuwsbrief. In elke nieuwsbrief staat ook een link om je persoonlijke gegevens na te kijken en te corrigeren.


Autoriteit Persoonsgegevens
De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) houdt toezicht op de naleving van de privacywetgeving. Hebt u een klacht over het gebruik van je persoonlijke gegevens door Creatief met Hout en kom je er met ons niet uit? Dan kun je terecht bij de Autoriteit Persoonsgegevens.


Datalek melding
Per 1 januari 2016 zijn wij, als webwinkelier, verplicht om bij datalekken melding te maken bij de autoriteit persoonsgegevens. Een datalek is een beveiligingsincident waarbij er sprake is van toegang tot of vernietiging, wijziging of vrijkomen van persoonsgegevens zonder dat dit de bedoeling is. Bij een datalek moeten persoonsgegevens verloren zijn gegaan of onrechtmatige verwerking van persoonsgegevens moet niet uit te sluiten zijn. In het geval van een dergelijke datalek zullen wij onze klanten hiervan ook op de hoogte stellen door middel van een e-mail.


Contactgegevens
Creatief met Hout/Naambord van Hout
Maaslaan 6a
3363 CJ Sliedrecht


Voor vragen, opmerkingen of andere zaken zijn wij
telefonisch bereikbaar van ma t/m za van 9:30 tot 16:00 via 06-29836101.
Buiten deze tijden en niet-telefonisch contact zijn wij ook bereikbaar via:


shop@creatiefmethout.com 
WhatsApp 06-29836101

 

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein